English Trainer Help
English Trainer Help
   
 
 Използване на English Trainer
  Закупуване
  Други
  За контакти

Преговори

Важна част от ученето на нови думи е тяхното преговаряне. То Ви помага за тяхното дълготрайно запаметяване. English Trainer има система за преговори, която автоматично Ви показва, кой списък с думи е време да преговорите. Предвидено е всеки списък с думи, да се преговори на 2 пъти през определено време, както и тестове върху няколко списъка с думи, които сте учили.

В раздела "Преглед на списъците" ще забележите, че някои списъци са маркирани с тази иконка . Това означава, че е време те да бъдат преговорени. За преговорите използвайте някоя от игри 2, 3 и 4, за да не губите излишно време. Препоръчваме Ви да преговаряте и учите нови думи по различно време (например да учите нови думи през деня, а да преговаряте вечер), за да не се натоварвате прекалено (мозъкът има нужда от почивка).

С времето ще откриете, че започвате да запомняте новите думи и изрази все по-бързо и лесно. Това е така, защото упражненията за запаметяване, включени в English Trainer, тренират Вашата памет. Може да се направи аналогия между мускулите и паметта. Ако ходите редовно на фитнес и в началото вдигате определена тежест трудно, то само след месец тази тежест вече няма да Ви затруднява. Вашето тяло се приспособява и настройва, за да се справи с новите предизвикателства. Същото се случва и с паметта Ви. Психолозите са установили, че са нужни точно 30 дни, за да си създадете нов навик.

През първата седмица, може да учите по 10-15 нови думи на ден и всяка следваща седмица да увеличавате с по 5 думи, докато стигнете 25-30 или повече думи на ден.

В началото ще Ви е по-трудно и ще трябва да положите волеви усилия, докато свикнете, но и най-дългия път започва от първата крачка, а резултата определено ще си струва положените усилия. Наградата Ви ще е това, че ще владеете най-разпространения език в света, което ще отвори много затворени врати пред Вас: достъп до неограничена информация, нови бизнес възможности, възможност да общувате с целия свят, нови приятелства, безпроблемни пътувания и много други!